Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spíš než na halloweenskou párty si americká modelka Abigail Ratchford měla svou letošní volbu nechat jako valentýnské překvapení pro přítele. Její kostým byl podle deníku Mirror tím nejodvážnějším, co se dalo v sobotu večer vidět na halloweenské párty magazínu Treat v Los Angeles.

Čtyřiadvacetiletá modelka se stylizovala do kostry, ovšem v hodně erotickém podání. Její původní záměr šlo z kostýmu poznat až při bližším zkoumání. Modelka si zkrátka nechtěla hyzdit tvář ani tělo, a tak si nechala namalovat pouze kosti klíční a na rukou. Zbytek jejího kostýmu už tvořila pouze minisukně, kozačky nad kolena a třpytivé kamínky, kterými měla posetý nejen obličej, ale zakrývala alespoň nezbytné minimum ze své nadměrné ženské výbavy.

Zdaleka ale nebyla jediná, kdo chtěl zužitkovat oslavy svátku Všech svatých k podobné sebeprezentaci. Za zombie Playboy králíčka například vyrazila Pascal Craymer, za komiksovou Poison Ivy šla Perrie Edwards a za Christinu Aguileru v klipu k hitu Dirrty se letos převlékly dokonce dvě slavné krásky - Kylie Jenner a Imogen Anthony.

Reklama

Další články

Načítám