Hlavní obsah
Článek

Zpráva o milostném románku herečky Gillian Anderson by nebyla až tak zajímavá, pokud by se nezapletla s příbuzným knížete Karla Schwarzeneberga. Tím je úspěšný scenárista Peter Morgan.

Agentka Scullyová, která se letos v seriálu Akta X vrátila ke zkoumání paranormálních jevů, je už devět let rozvedená, takže jí novou lásku všichni přejí. V případě Petera Morgana však není známo, zda jeho manželství s Annou Carolinou Schwarzenberg bylo ukončeno.

„Pochlubila se přátelům, že randí se scenáristou seriálu The Crown,“ tvrdí o Gillian New York Post. Autorem série o mládí Alžběty II. je Peter Morgan, který o britské panovnici vyprávěl už ve filmu Královna. Drama s Helen Mirren v hlavní roli mu v roce 2007 zajistilo Zlatý glóbus a oscarovou nominaci.

Scenárista, který stojí také za filmy Rivalové a Duel Frost/Nixon, žil se svou manželkou a pěti dětmi v Rakousku, ale povinnosti jej často přiváděly do Londýna, kde poznal i Gillian Anderson. Jejich případná láska je ale prozatím stejně tajná jako složky s nápisem Akta X.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám