Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka se neřídí pravidlem, že nelze dvakrát vstoupit do téže řeky. Jitka Čvančarová (46) předvedla během jediného týdne tři variace na totéž.

Poprvé modré šaty oblékla v pondělí, kdy zpestřila křest nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha (67). Majitelka bujného poprsí tehdy překvapila usedlým modelem, který její ženské přednosti snad až příliš halil, ale vzhledem k sychravému podzimu byl výběr oblečení pochopitelný.

Modrá je dobrá, takže Jitka ve stejných šatech dorazila o den později na charitativní akci do Pražské křižovatky. V pondělí se v usedlém outfitu nejspíš cítila dobře, takže došlo na repete.

„Dnes je tak ošklivo, prší. Měla jsem připravené krásné oranžové šaty, a otřela jsem se o auto tak, že bych je nemohla mít na sobě. Snažila jsem se je vyčistit, to se nepovedlo a nestihla by se ani čistírna. Včerejší šaty mě tedy zachránily. Ano, jsou podruhé, ale jsem jim tak vděčná!“ obhájila Čvančarová v úterý v dobré náladě svou volbu.

Tím ale Jitčiny modré dny neskončily. Pokud diváci v neděli večer sledovali pořad Tvoje tvář má známý hlas, uviděli herečku, která se vrátila do poroty jako host, v totožném oděvu. Natáčení hudební show je předtočené, takže tehdy měly dnes již lehce obnošené šaty premiéru. Vysílání ovšem shodou okolnosti vyšlo na týden, kdy se zdálo, že Jitka nemá co na sebe.

Až bude herečka letos psát Ježíškovi, měla by jej nasměrovat někam, kde jí bude moci pořídit nějaký nový a především slušivější módní kousek. Po čtvrté by ji v modré noční košili z dob dávno minulých chtěl vidět asi jen málokdo.

Jak se vám líbí modré šaty Jitky Čvančarové?
Jsou parádní, neměla by už nosit nic jiného
20,2 %
Okamžitě by si měla pořídit něco nového
79,8 %
Celkem hlasovalo 17474 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám