Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by řekl, že tahle skvěle vypadající žena kdysi holdovala tvrdým drogám ve velkém? Její pět let trvající závislost v teenagerském věku se naštěstí nepodepsala na jejím zdraví a herečka Jaime King (37) dnes žije spořádaným rodinným životem. Se svým manželem, americkým filmařem Kylem Newmanem, a jejich syny Jamesem (3) a Leem (1) tráví tyto dny na Havaji.

Rodinka si k podzimní dovolené vybrala ostrov Maui, kde King předvedla mimořádně útlou postavu, která jasně vypovídá o jejích modelingových začátcích. Herečka zaujala zajímavými starorůžovými bikinami ve stylu retro oživenými šněrováním na bocích i na podprsence.

Je až k nevíře, že kráska ze Sin City, Silent Night či ze seriálu Doktorka z Dixie si od svých čtrnácti do devatenácti zpestřovala dospívání heroinem a jako začínající modelka udržovala vztah s fotografem Davidem Sorrentim. Ten na užívání drog doplatil tím nejsmutnějším způsobem - zemřel v pouhých 21 letech na selhání ledvin v bytě svého kamaráda na Manhattanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám