Hlavní obsah
Článek

Sobotní vyřazování ve StarDance bylo pro mnohé šokující. Soutěž totiž opustili největší dosavadní favorité tanečního klání Olga Šípková a Marek Dědík (41). Ti si získali publikum zejména ve druhém kole, kde trhli historický rekord, a od poroty za své tango dostali hned tři nejvyšší známky, tedy desítky.

Po prvních třech kolech, kdy se umístili na čele tabulky podle bodování poroty, však tuto sobotu přišla studená sprcha v podobě vyhazovu, což mnozí fanoušci doteď nepobrali. Dokonalému tanečnímu páru tak podle všeho chyběly hlasy od diváků. Marek i Olga nesli své vyřazení statečně a rozhodně neházejí flintu do žita.

„Nad tím, jestli to bylo, nebo nebylo spravedlivé, nechci polemizovat. Je to soutěž a nejde o život. Přišlo mi spoustu pozitivních ohlasů a slov podpory. Dokonce po mně někteří lidé chtějí kontakty na moderátory Marka Ebena a Terezku Kostkovou s tím, že jim to musí vysvětlit,“ směje se Marek.

Pro toho sobotní slowfox po boku známé cvičitelky určitě nebyl tancem posledním. „Za sebe mohu slíbit, že budeme tančit dál. Už teď máme nabídky na čtyři vystoupení za peníze a další přicházejí. Ještě o nás uslyšíte,“ dodává tanečník a choreograf, který má v hlavě spoustu plánů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám