Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) utekla ze zimy do exotiky. S nejlepší kamarádkou Kateřinou a jejich dětmi vyrazily do Dominikánské republiky. Partnery nechaly doma a užívaly si dámskou jízdu, kterou "narušoval" jen syn Vlaďky Markus.

Vlaďka fotografie z ráje ukázala svým fanouškům na sociální síti a předvedla, že postavu má ve svých letech stále parádní. A to už se modelingu věnuje opravdu minimálně. V Brně, kde žije s přítelem, hokejistou Michalem Gulašim, se opět začala věnovat práci nehtařky a pracuje v jednom salónu. "Primárně se věnuji dětem, nehtům a také své nadaci Vlaďka dětem," řekla Super.cz Erbová.

Modelka před časem přiznala, že kvůli klidu, který v životě našla, přibrala pět kilogramů. A teď přibyly prý další tři. "Mám teď zadek jako opravdové ženy," směje se Erbová. "Tři kila doma, strava byla poctivá a chutná," dodala po dovolené a své pozadí na sociální síti také ukázala. A pohled je to pořád luxusní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám