Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by kvůli kariéře neudělala. Zpěvačka Michaela Nosková (41) získala jednu z hlavních rolí v připravovaném muzikálu Ples upírů a zahraje si Magdu, která je ve scénáři popsaná jako sexy samice. V poslední době ale Míša měla spíš pocit, že vypadá jak vrásčitá babička, a tak se rozhodla si pomoci na klinice.

"Pořád mě všichni upozorňovali na to, že mám šílené nosoretní rýhy. Že vypadám zbytečně starší, že to je peklo. Dlouho jsem všechny posílala někam a neřešila to, ale nějak už mi asi taky došlo, že profese zpěvačky není jen o tom dobře zpívat, ale také se na mě musí dát hezky koukat. A jako Magda v Plesu upírů mám být sexy krasavice, tak co bych kvůli roli nepodstoupila," řekla Super.cz Míša, která si nechala napíchat kolem rtů výplně.

"A když už jsem na klinice byla, tak jsem to vzala z gruntu a rovnou si nechala kyselinu hyaluronovou napíchat i mezi oči. Do botoxu bych nešla. Paní doktorka dostala jasné instrukce, že nesmím být vypnutá maska. Potřebuji, aby na jevišti bylo vidět, co hraju, kdy jsem naštvaná nebo šťastná, a abych nebyla vypnutá jako Donatella Versace," dodala se smíchem Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám