Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

S půvabnou britskou herečkou Amandou Holden (40) si život krutě zahrává. Žena, kterou provází neuvěřitelná nepřízeň osudu ve snaze přivést na svět druhé dítě, jen s velkým štěstím vyvázla ze srážky s kamiónem.

Těhotná Amanda jela vyzvednout svou pětiletou dcerku Lexi do školy v západním Londýně, když se její auto střetlo s náklaďákem. Šokovanou herečku převezl náhodný svědek do nemocnice, kde ji lékaři ošetřili. Žena naštěstí vyvázla jen se šrámy a modřinami.

Amanda byla po kolizi strachy bez sebe, nesmírně se obávala o život svého nenarozeného dítěte. Provází ji totiž jen těžko uvěřitelná smůla - loni v květnu potratila a když se jí podařilo znovu otěhotnět, plod se narodil letos v únoru mrtvý. Nyní je herečka ve třetím měsíci a modlí se, aby děťátko přišlo na svět zdravé.

„Byla k smrti vyděšená, jestli náraz a šok neublížily jejímu nenarozenému dítěti a nebude muset čelit třetímu potratu za posledních 18 měsíců,“ prozradil zdroj deníku The Sun.

„Věděla, že musí co nejrychleji do nemocnice. Cítí, že z toho vyvázla s neuvěřitelným štěstím a je nesmírně vděčná řidiči, který jí pomohl,“ dodal.

„Hluboce věřím, že já i děťátko jsme v pořádku,“ řekla později sama herečka. „Náklaďák je na tom dobře, Amandino auto ne,“ doplnila k tomu její mluvčí. „Amanda je tak vděčná svému milosrdnému samaritánovi,“ uzavřela.

Amanda Holden je populární britská herečka a porotkyně v soutěži Británie má talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám