Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Angelina Jolie (48) prý chystala rozvod s Bradem Pittem pořádně dlouho. A radila se prý se svým právníkem, co udělat, aby získala děti do své péče. Dokonce prý šla tak daleko, že konflikt mezi Bradem a nejstarším synem Maddoxem důkladně připravila sama.

Serveru Radar Online to řekla dlouholetá přítelkyně manželského páru Cheryl Holton, kterou po tomto tvrzení Angelina nejspíš vyškrtne ze seznamu kamarádů.

"Určitě šla za svým právníkem, aby jí řekl, co má dělat, když chce dostat děti do své péče, a ten jí poradil, aby Brada vyprovokovala k útoku na některé z dětí," míní Cheryl s tím, že výsledkem byl incident mezi Bradem a synem Maddoxem v letadle.

Dům, ve kterém po incidentu Angelina s dětmi žije, měla mít herečka pronajatý dávno předtím, než k incidentu v letadle došlo.

"Všechno si pečlivě naplánovala, je to jedovatá zmije,"  uzavřela Cheryl, která jednoznačně stojí na straně Brada Pitta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám