Hlavní obsah
Článek

Herečka Kate Beckinsale, známá například z filmů Pearl Harbor, Letec nebo Van Helsing a režisér Underworld, Smrtonosné pasti 4.0 či remaku snímku Total Recall Len Wiseman jdou od sebe. Manželé tvrdí, že mezi sebou mají nepřekonatelné rozdíly a už si nemají co říci, proto v životě chtějí jít už každý dál svou cestou.

V soudních dokumentech (žádost o rozvod podal režisér) se uvádí, že se oba vzdali možnosti vzájemné finanční podpory nebo placení vlastních právních služeb od toho druhého.

Dvojice se potkala v roce 2003 při přípravách natáčení snímku Underworld, o rok později se brali. Během manželství herečka neotěhotněla, má pouze šestnáctiletou dceru Lily s bývalým partnerem Michaelem Sheenem.

Už loni zdroje blízké páru tvrdily, že dvojice žila několik měsíců odděleně a nenosili ani snubní prstýnky. Pak se ale jejich vztahy měly opět zlepšit.

„I nyní mají nadále přátelské vztahy, a když je Kate v Los Angeles, tráví spolu čas,“ řekl zdroj magazínu People. „Nebylo mezi nimi žádné drama,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám