Hlavní obsah
Článek

Chápání průměrného Čecha většinou dosáhne na úroveň vnímání českých missek. Pravda je ale taková, že naše země plodí krásky, které úspěšně dobývají svět světového modelingu. Paradoxně se o nich ví ale mnohem méně, než o některých královnách krásy, které v životě šly třeba jen jednu módní přehlídku. Hlasujte v anketě na konci článku!

Jednou z nejúspěšnějších dívek je například Bára Podzimková. Tato půvabná studentka příbramského gymnázia se stala nejúspěšnější Češkou světových posledních týdnů módy v New Yorku, Miláně a Paříži. Za svou relativně krátkou kariéru zvládla předvádět pro více než pětadvacet návrhářů a módních domů. Její modelingová hvězda stoupá již od vítězství v celosvětovém finále nejrenomovanější modelingové soutěže Elite Model Look v roce 2014.

Bára fotila pro prestižní magazíny Vogue a mnohé další tituly. Její andělská tvář, grácie a inteligence jsou určitě atributy, které jí zaručí dlouhou životnost a kariéru v modelingu. Ke svému dosavadnímu úspěchu se Bára vyjádřila ve smyslu, že je velmi ráda za možnosti, které jí modeling dává.

„Je to náročná práce, pokud ji chcete skloubit se studiem. Doufám, že se mi bude dařit i nadále. Je skvělé poznávat nové lidi, kultury a místa a mít možnost dělat tuto práci na nejvyšší úrovni,” nechala se slyšet Bára Podzimková.

Souhlasíte s tím, že Podzimková strčí ostatní české krásky do kapsy?
Ano
76,5 %
Ne
23,5 %
Celkem hlasovalo 25648 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám