Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakuba Vágnera (42) si snad nikdo neumíme představit jinak než s prutem u rybníka či moře. On však měl v mládí našlápnuto na zcela jinou kariéru. Měli o něj zájem světoví módní tvůrci a agenti. On však dal přednost rybám.

"V osmnácti jsem krátkou etapu měl. Měl jsem jedinou přehlídku v životě a ta byla v Paříži. Brzy jsem toho nechal. Byl to zajímavý zážitek," řekl Super.cz Vágner.

"V rámci jednoho pořadu mě fotil Robert Vano, pak jsem dostal nabídku na přehlídku v Paříži a hned na to jsem dostal v Paříži nabídku nafotit kampaň pro Hugo Boss. To už jsem ale odmítl," prozrazuje Vágner.

Zřejmě je prvním modelem na světě, který odmítl takovou nabídku. "Poslouchal jsem hlas svého srdce, pro mě příroda a ryby byly vždycky silnější než cokoli jiného. I tatínek je nakonec radši, že dělám ty ryby," upřesnil Vágner na křtu kalendáře pro nadaci Kapka naděje. Vágnerovi v kalendáři patří jedna fotografie. Na jeden den se tak k modelingu vrátil.

"V mém provedení to s modelingem nemělo nic společného. Nakonec to byl ale krásný zážitek. Byl to den, který skutečně má smysl. Měl jsem malého prcka v nafukovacím kruhu, jezdili jsme spolu po jezeře a oba jsme si to moc užili," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám