Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss, moderátorka Iveta Vítová (40), je zpět v práci. Po tříleté rodičovské dovolené se vrátila do televize Nova. Pečlivě trénuje, aby se mohla opět objevit na obrazovce ve zprávách. "Nastoupila jsem, dorazila jsem, jsem oficiálně zaměstnanec televize Nova," řekla Super.cz Iveta.

Zatím prý není připravená, aby opět uváděla zprávy. Chce to čas. "Zkouším, jsem za to moc ráda. Návrat asi bude těžší, než jsem si myslela. Zjistila jsem, že po třech letech jsem opravdu z toho vypadla. Není jednoduché navázat. Tři roky čtu pohádky, asi tam musí být drive ve zprávách a ten já teď moc nemám," vysvětluje. Právě s pohádkami doma na čas přestane. "Zakázala jsem si to," říká.

A kdy ji diváci poprvé uvidí? "Na obrazovce mě uvidíte, až nebudu říkat bylo nebylo," usmívá se. "Zkouším sama, mám kolem sebe spoustu lidí, kteří mi dávají zpětnou reakci. To je dobře. To mě posouvá dál," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám