Hlavní obsah
Článek

Když se Beckah Henning v roce 2000 vdávala, byl jí opravdu pořádný kusanec. Macanda z amerického Pittsburghu však výrazně zhubla a dnes už se při pohledu na své svatební fotky nestačí divit, jak byla tlustá.

Před šestnácti lety mohla Beckah na šaty z půjčovny zapomenout, protože na její korpulentní postavu s obvodem pasu dosahujícím 152 centimetrů nebyl žádný model vhodný. Američanka tehdy vážila 183 kilogramů, ale přesto našla muže, který s ní chtěl vstoupit do manželství.

Problém nastal až tehdy, kdy tenkrát šestadvacetiletá žena nemohla otěhotnět a lékaři ji varovali, že nadváha nepříznivě ovlivňuje její plodnost. Beckah změnila jídelníček, začala s pravidelným pohybem, a dočkala se syna Colea, jemuž je už sedm let.

Dřívější boubelka svou váhu zredukovala téměř o metrák a při hubnutí ji výrazně podporoval i její manžel Clyde, který při pravidelných návštěvách posilovny také ztratil několik desítek kil. V jeho případě však proměna není tak výrazná jako u jeho ženy.

Beckah se už může fotit v bikinách a její syn při prohlížení archivních fotek nechápe, že tlustá nevěsta je opravdu jeho maminka. Když spolu Beckah a Clyde oslavili šestnácté výročí svatby, do jejích šatů se vešli oba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám