Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda zpráv televize Nova Michaela Ochotská (39) se začala bát o svůj zrak. Z věčného zírání do monitoru počítače už se jí dělaly mžitky před očima a zhoršovalo se jí vidění. Bojí se o to víc, protože k problémům se zrakem má dědičné dispozice. Její otec už kvůli tomu musí na náročnou operaci.

Moderátorka s otcem vyrazila na předoperační vyšetření do specializovaného očního centra. "Slečně Ochotské i jejímu otci jsme provedli vyšetření, které spočívalo v měření nitroočního tlaku, měření očí speciálními přístroji, kontrole vidění do dálky a na blízko a ve vyšetření očního pozadí," vysvětlil prof. MUDr. Pavel Kuchynka CSc.

Renomovaný specialista už operoval například Jiřího Menzela, Jiřinu Bohdalovou, Martu Kubišovou a Mirka Šimůnka. Míše sice závažnou vadu, která by vyžadovala operaci, neodhalil, ale její otec ji bude muset podstoupit. Míša mu ji dá jako dárek ke kulatinám. "Těším se, že už budu brzy vidět jako kdysi, protože současný stav zraku mě trápí." svěřil Míšin otec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám