Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární slovenský herec Marián Labuda (71) po nedávném kolapsu údajně ztrácí paměť, a nedostává proto žádné nové role. Ve čtvrtek to uvedl server topky.sk.

„Nevím, zda mě ještě uvidíte v něčem hrát,“ řekl smutně Labuda. V pořadu Inkognito slovenské televize Joj na toto téma nedávno ještě vtipkoval, že herci by měli mít na pracovních trzích svůj stoleček. „Seděli bychom na trhu a nabízeli se,“ uvedl.

Labuda trpí nadváhou a silnou cukrovkou. Letos v létě zkolaboval nedaleko svého domu v obci Borinka. Vzniklo podezření na cévní příhodu, ale podle lékařů šlo pouze o kolaps z tepla. Nyní se zdá, že událost má pro herce nepříjemné následky ve formě ztráty paměti. Údajně si nemůže vzpomenout ani na jména.

Labuda zazářil především ve filmu Vesničko má středisková v roli řidiče Karla Pávka. V nejbližších týdnech se objeví v pohádkách Anděl Páně 2 a Zlatovláska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám