Hlavní obsah
Článek

Talentovaný zpěvák a tanečník Ben Cristovao (36) riskuje své zdraví. Finalista první řady Česko Slovenské SuperStar se totiž v rámci Wrangler Prague Parkour 2011 rozhodl předvést a před zraky diváků střihl luxusní salto vzad. Stačilo ale jedno zaváhání a mohlo to, stejně jako před lety pro Martina Zacha, který je dodnes po skoku na vodních lyžích na vozíku, skončit tragicky.

Ben, který salto vzad několikrát předvedl i během SuperStar, ale nezaváhal a přítomným profesionálním parkouristům předvedl, že jim může s přehledem konkurovat. Ben už ale nějaké prvky z parkouru, který vznikl na předměstí Paříže, předvedl v několika svých videoklipech. A to když skákal přes jedoucí auta.

„Tanečníci nemají k parkouru daleko. Ale musím přiznat, že mi pomáhal jeden můj kamarád tanečník, který mě seznámil s lidmi, kteří mě zasvětili do tajů parkouru. Naučil jsem se toho mnohem víc, než jsem mohl v tom videoklipu předvést. Musím ale přiznat, že jsem se během natáčení trošku zranil a ten skok přes auto byl mým životním výkonem,“ přiznal Cristovao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám