Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je vám 30+, nemáte chlapa a vidina růžové budoucnosti stále nikde? Trávíte každé ráno dlouhé hodiny před zrcadlem, ale zbytečně? Pořád dokola měníte outfit a barvu vlasů, jenže to prostě pořád není ono? Aby vás muži v záplavě jiných žen už neměli šanci přehlédnout, musíte to vzít za jiný konec! Protože, přiznejte si to, návštěva kadeřníka a obnova šatníku nestačí. Vyberte si, co máte na sobě nejraději: rozzářenou tvář, perfektní vlasy a výjimečnou postavu, a nechte to vyniknout. Čtěte a patent na sex-appeal je váš! Akční kódy na 25% slevu platí do 13. 11. 2016.

Nevzdávejte boj s časem a vyzrajte na vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozzářená a svěže vypadající tvář je sexy a nikdo jí neodolá. Máte pocit, že je váš úsměv zastíněný vráskami a pleť v obličeji pomalu ztrácí svou barvu a mladistvou jiskru? Nedívejte se bezmocně, jak se čas podepisuje na vaší tváři. Rozjasněte svou pleť díky luxusní revoluční novince v oblasti pečující kosmetiky pro zralou pleť. BigBao bio baobabový olej na rozdíl od běžných krémů a sér neobsahuje syntetické složky, ale 100% koncentraci účinné látky v BIO kvalitě. Výrazně a viditelně redukuje vrásky, jemné linky, pigmentové skvrny a další známky stárnutí. Navíc intenzivně hydratuje a zvyšuje elasticitu pokožky. Díky BigBao bude vaše pleť okamžitě krásnější a zářivější. Slevový kód BB10.

Konec řídkým a zplihlým vlasům, je čas na změnu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlasy jsou nádherný klenot, o který musíte správně pečovat. S podzimem ale přichází období zvýšeného vypadávání vlasů. Pokud zůstává na vašem polštáři více vlasů než normálně a při pohledu na hřeben se vám chce brečet, na nic nečekejte. Zlepšete kvalitu vlasů díky doplňku stravy Reneval Neo s obsahem vitaminů a minerálů, výtažky z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Přípravek využívá unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™, směs esenciální aminokyseliny, biotinu, L-tyrosinu, kyseliny panthotenové, kyseliny listové a zinku. Viditelně omezuje vypadávání a podporuje normální růst vlasů. Hvězdou se můžete stát už během několika týdnů. Slevový kód FE79.

Nulová imunita? Víme, jak ji posílit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše zdraví má na přitažlivost obrovský vliv. Schválně, cítíte se sexy s horečkou v posteli nebo rýmou? Během nemoci ztrácíme pozitivní energii. Pokud máte problém při každé změně počasí, posilněte svou imunitu. Fyzická aktivita, dostatečný pitný režim a kvalitní spánek mnohdy nestačí. Reishi je vzácná houba pro podporu imunity a zdravý oběhový systém. Účinnou novinkou na trhu je doplněk stravy s obsahem extraktu ze 100% čisté houby Maxivitalis REISHIA 800 mg EXtractum, který přispívá k přirozené obranyschopnosti, aktivuje imunitní reakce organizmu a snižuje hladinu cholesterolu. Kvalitní extrakce zajišťuje lepší vstřebatelnost látek do organizmu a tedy vyšší účinnost. Slevový kód 936718.

Sexy křivky? To je především pot a dřina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro svůdnou postavu a ladné křivky si musíte máknout. Pokud trpíte zvýšenou citlivostí, špatnou pružností nebo pohyblivostí kloubů, motivovat se ke sportu nejde. Klouby dostanete do formy jedině doplněním kolagenu, ale na gumové medvídky raději nevsázejte. Potřebný kolagen nedoplníte, jen zvětšíte tukové polštářky. Odrazuje vás polykání velkých a nepříjemných tablet? Vsaďte na doplněk stravy Colavital™ SWISS s maličkými chutnými kostičkami, které velmi snadno spolknete. Jedna kostička dodá vašim kloubům 1000 mg čistého, lyofilizovaného kolagenu. Colavital je navíc obohacený o přísadu RSVital s extraktem růže šípkové, která pomáhá udržovat klouby zdravé, pružné a pohyblivé. Slevový kód CO11.

Další články

Načítám