Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V roce 1993 Michael Massee figuroval v obrovské tragédii, která otřásla celým filmovým průmyslem. Nešťastná smrt Brandona Leeho při natáčení Vrány bohužel navždy zůstala šrámem na jeho kariéře.

Michael Massee zemřel v pondělí ve věku 61 let. Jeho smrt potvrdil kolega Anthony Delon, který s ním před dvěma lety natáčel francouzský seriál Interventions. Příčina jeho smrti dosud nebyla zveřejněna.

Americký herec si sice zahrál v téměř osmi desítkách filmů včetně thrillerů Sedm s Bradem Pittem a Hra s Michaelem Douglasem, ale neustále byl spojován s Vránou, která se stala jeho noční můrou. Během natáčení totiž byla slepá kulka zaměněna za ostrý náboj a smrt Brandona Leeho tak bohužel nebyla jen předstíraná. Syn legendárního herce Bruce Leeho byl po postřelení převezen do nemocnice, kde zranění podlehl.

„S něčím takovým se prostě nikdy vyrovnat nemůžete,“ řekl Massee o tragické zkušenosti, která se odehrála na počátku jeho kariéry. Smrt Brandona Leeho sice byla nešťastnou náhodou, ale Michael se nikdy nezbavil pocitu viny, protože to byl právě on, kdo držel zbraň. Film Vrána, v němž ztvárnil Funboye, prý nikdy neviděl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám