Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pohádka Mariah Carey (53) bohužel nemá šťastný konec. Zpěvačka sice našla bohatého prince, kvůli němuž se dostala do životní formy, ale nic netrvá věčně...

Popová diva se po výrazné redukci váhy může opět oblékat jako dvacítka, takže její profily na sociální síti byly plné rajcovních fotek. Když na nich Mariah zrovna nepózovala nahá ve vaně, prsila se vedle svého snoubence Jamese Packera, jehož jmění dalo nový smysl jejímu životu a nakoplo její uvadající kariéru.

Australského miliardáře však začalo trápit to, že Mariah veřejně prezentovala jejich soukromé snímky a jejich lásku chtěla dokonce zpeněžit v televizní reality show. „Je po všem,“ tvrdí přítel slavného páru v magazínu Woman´s Day, podle něhož je Packer tak velkorysý, že si Mariah smí ponechat zásnubní prsten v hodnotě 10 miliónů dolarů, což odpovídá téměř čtvrt miliardě českých korun.

Zpěvačka ani její sponzor rozchod nepotvrdili, ale nelze přehlédnout fakt, že společných fotek v poslední době ubylo. Mariah se navíc nedávno na halloweenské párty objevila společně se svými dětmi a exmanželem Nickem Cannonem, což u ní také nebylo v domě zamilované euforie zvykem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám