Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kde najdete 9 a půl tisíce modelů nábytku s akčními slevami až 73 %? Jedině u MT nábytek, e-shopu č. 1 s bytovým vybavením. Mají pro vás třeba atraktivní obývací sestavu levnější o 13 636 korun, kompletní moderní ložnici zlevněnou o 14 233 korun nebo jídelní set pro celou rodinu se slevou dokonce 22 838 korun. Podívejte se na super tipy z akční nabídky a ušetřete tisíce. Akce končí 2. listopadu!

Plaťte díky nábytku méně za elektřinu. Jak? S obývací stěnou, která umí úsporně svítit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Krásná, vypadá skvěle, spokojenost...“ Jen slova chvály mají pro obývací stěnu Elian ti, kdo už si ji pořídili. A není se čemu divit. Variabilní rozmístění skříněk, dostatek úložných prostor, moderní povrch i skvělá cena, to jsou její hlavní přednosti. A ta největší? LED osvětlení, které dostanete na přání. Posvítí vám v obýváku, a ještě tak něco ušetříte i za elektriku. Super tip. Dříve za 11 437 Kč.

Připravený ve dne v noci. Moderní rozkládací gauč teď pořídíte jen za polovinu ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte menší obývák a musíte v něm šetřit místem? Žádný problém s rozkládací pohovkou Ralf, kterou večer během okamžiku přeměníte na postel. Díky kvalitnímu pružinovému jádru v kombinaci s pěnou a odolnou potahovou tkaninou si na ní budete nerušený odpočinek užívat dlouhá léta, a vhod vám během nich určitě přijde i vnitřní úložný prostor. Extra výhodný nákup! Dříve za 9 461 Kč.

Přizpůsobte hnízdečko lásky svým představám. S elegantní sestavou vám to půjde samo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr ze 2 velikostí manželské postele, 3 šířky šatní skříně se zrcadlem a bohatá nabídka matrací pro každou postavu. Ložnici Dione 1 si díky jejím možnostem dokonale vyladíte podle svých potřeb. Kromě toho oceníte i chytře řešené úložné prostory nebo odolnou povrchovou úpravu s nenáročnou údržbou. Užívejte si společně hezčí večery i rána za senzační cenu. Dříve za 25 741 Kč.

Ohromné množství barevných možností + výběr typu čalounění = lepší jídelna i pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do vaší panelákové kuchyně či víkendové chalupy skvěle zapadne jídelní sestava Maria z olšového dřeva. Různé odstíny moření a nevídaná nabídka barev a vzorů čalounění z látky, ekokůže nebo omyvatelné tkaniny jsou zárukou, že si tu svoji vyberete i vy. Potěší vás pevná konstrukce nábytku i deska stolu z odolného lamina a pochutnáte si tak mnohem víc než dřív. Dříve za 8 422 Kč.

Prásk! Prásk! Je tady velký podzimní hon na nízké ceny nábytku - ulovte si slevu až 73 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na nic nečekejte, vyleštěte mířidla a trefte si super slevu! Velký hon na nízké ceny u MT nábytek trvá už jen do půlnoci 2. listopadu. Čeká na vás 9 a půl tisíce senzačních kousků, díky kterým ušetříte pořádný balík peněz. Všechny úlovky vám rychle a spolehlivě přivezou až domů, dají vám je i na výhodné splátky, a když nebudete se svou trofejí spokojení, můžete ji vrátit zpět až do 45 dnů. Nakupte chytře a bydlete ještě do Vánoc lépe.

Další články

Načítám