Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová šéfka soutěže Česká Miss snad nikdy nevypadala lépe. Eva Čerešňáková zhubla a září spokojeností. Může za to i její vztah s podnikatelem Martinem Ditmarem, se kterým nový ročník soutěže krásy připravují.

Eva pravidelně cvičí, už dlouho se věnuje pole dance, díky kterému má postavu dokonale pevnou. A jak sama říká, určitě za krásou stojí i vnitřní spokojenost. "Jsme s Martinem šťastní a moc spokojení. Ale pravda je, že u nás doma jede už několik týdnů jen jedno téma. Budíme se s Českou Miss, poslední slova před spaním také patří soutěži. Ale žijeme tím, naplňuje nás to a dáváme tomu maximum," řekla Super.cz Eva na tiskové konferenci, kde nový ročník představovali.

Castingy začínají již 24. listopadu 2016. Součástí nového konceptu je propojení se sociálními sítěmi, kdy se přihlášeným dívkám vytváří nový speciální profil, na němž se prezentují, kde získávají své fanoušky a bojují o postup do semifinále. Čtrnáct dívek, z každého regionu dvě, totiž postoupí do semifinále přímo na základě největšího množství fanoušků na svém profilu. Další dívky budou o postup do semifinále bojovat celkem na devíti castinzích.

"Castingová tour za účasti špičkových odborníků, guru v jednotlivých oborech, a známých tváří bude již součástí show, o kterou se budeme s diváky dělit, a to nejlepší z této tour s nimi budeme sdílet," dodali Martin Ditmar s Evou Čerešňákovou.

Finále soutěže se bude konat v dubnu v O2 areně. Organizátoři chtějí přivézt světovou hvězdu a slibují, že to bude stát za to.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám