Hlavní obsah
Článek

Před několika týdny se nad Českou Miss začala stahovat mračna. Projekt začaly zatěžovat nesplacené pohledávky, její majitelé spolu začali vést spory o vlastnictví a posledním hřebíčkem do rakve byla skutečnost, že jedinou národní soutěž krásy odmítly vysílat všechny televize.

Vedení České Miss se nyní ujala bývalá účastnice soutěže Eva Čerešňáková se svým partnerem Martinem Ditmarem, kteří chtějí projekt oživit z popela. I když v to mnozí již nedoufali, tak byl včera představen další ročník projektu pro rok 2017. Na tiskovce jsme se ptali vedoucího páru, jaké jsou jeho představy. „Dnes chce být každý online, sdílení života online je běžnou součástí čím dál většího množství lidí, a proto i nová Česká Miss bude online,“ uvádí směr projektu Martin Ditmar, předseda představenstva, a pokračuje: „Online koncept ale neznamená, že chceme upustit od televizního vysílání. Pouze rozšiřujeme kanály, kterými bude projekt komunikován, a zároveň nabídne divákům stát se součástí od samého počátku a po celou dobu. Nový koncept budeme našim televizím představovat a o spolupráci jednat.“

Do projektu by se měly více zapojovat vítězky soutěže například jako moderátorky castingových kol. Soutěž má ambici propojit se více s dobročinností a konkrétně by měly mít už v rámci příprav finalistky možnost získávat příspěvky pro zřízený nadační fond. Úplnou novinkou je nové vyhlášení divoké karty České Miss, která se bude veřejně dražit, držitelce umožní vstoupit do druhého semifinále k dvaceti pěti vybraným dívkám a bojovat přímo o postup do finále. Výtěžek z prodeje divoké karty bude taktéž určený na podporu dobré věci.

Reklama

Další články

Načítám