Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Online seznamování se stalo nejběžnějším způsobem, jakým si lidé hledají partnera. Proč? Protože jim na klasické seznamování nezbývá téměř žádný čas. Každý si sedne po práci raději k počítači a prohlédne si databázi nově registrovaných uživatelů, než aby musel vyrazit do baru a čekat tam, než se objeví na obzoru někdo zajímavý. Seznamte se na nejkvalitnější české online seznamce i vy!

Není seznamka jako seznamka! ELITE Date je tu pro ty z vás, kteří berou seznamování opravdu vážně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tím, že se zaregistrujete na kvalitní seznamku, si ušetříte spoustu času a starostí. Pokud hledáte vážný vztah, přihlaste se tam, kde jsou profily denně kontrolovány a kde najdete jen partnery toužící po vztahu, nikoli pouze po sexu nebo nezávazném flirtu. Nebudete se tak muset zbytečně každého dotazovat, co vlastně na seznamce hledá. Zda vztah nebo zábavu. Na ELITE Date máte jistotu, že ať oslovíte kohokoli, víte, že hledá partnerský vztah, stejně jako vy.

Nevybírejte si partnera jen podle fotografie. Všímejte si také toho, co o sobě do profilu vyplnil.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Uživatelské profily si prohlížejte detailně. Nesnažte se vyřadit desítky či stovky uživatelů z nabídky jen proto, že vám na první pohled nepadli do oka. Dejte šanci i těm, kteří se vám na první pohled úplně nelíbí. Pamatujte na to, že ne všichni mají profilové fotografie od profesionálního fotografa a že ne všichni jsou fotogeničtí. Z profilu se dá o uživateli mnohé vyčíst - jeho minulost, plány do budoucnosti, ale i to, zda je věčný optimista nebo člověk se vším nespokojený. Věnujte pozornost nejen textu, ale i stylu, jakým je profil napsaný. Čtěte mezi řádky. Teprve poté dělejte závěry!

Nečekejte na zázrak. Buďte aktivní. Seznamujte se na nejkvalitnější české online seznamce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pouhé proklikávání stránek s profily nestačí. Pokud vás někdo zaujme, dejte mu o sobě vědět. Pošťouchněte uživatele pomocí tlačítka „Zaujal jsi mne“ nebo „Líbí se mi, že máme společnou vlastnost“. Pošlete uživateli klasickou textovou zprávu. A pak už jen čekejte, zda bude dotyčný váš zájem opětovat. Pokud ano, vyměňte si o sobě pár informací a v případě vzájemných sympatií se domluvte na první společné schůzce. Pokud žádná odpověď od partnera nepřijde, nezoufejte. Oslovte někoho jiného. Na ELITE je z čeho vybírat! Najdete zde téměř 200.000 ověřených uživatelských profilů.

Ráno registrace, večer rande? I to je možné! Nepromarněte svoji příležitost. Seznamte se!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že to nejde? Ale jde! Záleží jen na tom, jak k seznamování přistupujete. Někdo volí jako ideální variantu dlouhodobé dopisování, jiný raději okamžitě jedná. Pokud chcete vědět hned, zda by vám to s vybraným partnerem fungovalo, domluvte se na společné schůzce. Třeba budete mít štěstí a podaří se vám najít toho, na něhož celý život čekáte! Online seznamování není žádná věda. Stačí pár kliků na počítači a můžete najít svoji osudovou lásku.

Výběr životního partnera nepodceňujte. Vyberte si takového, který odpovídá tomu, co hledáte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám