Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Uspěchaná doba prevenci zdraví nepřeje, ale zároveň je i původcem mnoha onemocnění. Málo času, příliš mnoho vyšetření na různých místech. Proto často prevenci zanedbáváme. To přiznávají i naši slavní. Tato výmluva však již neplatí.

Lucie Bílá, Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem, Alice Bendová a Monika Timková, ti všichni se sešli na oficiálním otevření nového moderního centra komplexní preventivní medicíny, jehož program má ambici odhalit potenciální rizika vzniku vážných onemocnění na jednom místě během jednoho dne. 

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

„Zdraví a jeho prevence by se měla hlídat pořád, a to nejen v závislosti na věku. Já jsem ráda, že jsem součástí tohoto projektu Kliniky Yes Visage. Moje jméno znamená v překladu světlo a já jako baterka si na to posvítím. Bude to můj vánoční dárek, dohlídnu na své nejbližší, rodinu, aby tady byli co nejdéle,“ prozradila tak svůj vánoční dárek zpěvačka Lucie Bílá.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

„My ženy jsme zodpovědnější, a i když Karel není žádný flákač, nechá si poradit a přišel se mnou. Tím, že jsem máma, tak se o to svoje zdraví zajímám víc než kdy dřív. A nyní, když opravdu můžete během jedné návštěvy absolvovat to, co by trvalo měsíce v klasické nemocnici, už není výmluv prevenci zanedbávat,“ přiznala Simona a Karel jí přitakával: „Je to tak, jednak chlap by se určitě měl po čtyřicítce hlídat, ale taky mám 3 děti a chci tady být pro ně co nejdéle. Je opravdu skvělé, že existuje prevence jako tady na Klinice Yes Visage, kde vám to nezabere déle než den.“ Více o tomto programu na www.yesvisage.cz/prevence.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Dokonalý přehled o zdraví

„Lidé by opravdu měli své zdraví zmapovat. Na Klinice Yes Visage díky našemu modernímu vybavení centra preventivní medicíny nabízíme nejkomplexnější celkové preventivní vyšetření aktuálního zdravotního stavu. To, na co by ve státních zařízeních bylo zapotřebí několika žádanek a trvalo by měsíce s termíny a časem stráveným po čekárnách různých ordinací, získáte u nás během jednoho termínu, na jednom místě s výsledky ihned a v pohodlí soukromé kliniky. Je to celý komplex vyšetření zaměřen na onemocnění onkologická, kardiovaskulární, onemocnění břicha, žil, tepen a mnoho dalšího. Výsledná lékařská zpráva zahrnuje vždy i pro laika pochopitelné výsledky podrobně prezentované lékařem,“ vysvětlil hlavní lékař projektu MUDr. Pavel Boček z Kliniky Yes Visage.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Prevence i proměna na jednom místě

Simona Krainová je také dlouhodobě patronkou soutěže o proměnu s Klinikou Yes Visage, kde lze vyhrát nové tělo v podobě zákroků estetické medicíny jako například liposukce, nová prsa či omlazení. Výherce tak bude moci zdarma využít stejných odborníků kliniky, jako již zmíněná Simona Krainová, Alice Bendová, Lucie Bílá či Monika Timková. Podrobnosti o soutěži naleznete na webu Kliniky Yes Visage na www.yesvisage.cz.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Další články

Načítám