Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Musel by mít šedý zákal, srdce z kamene a chtíč v minusových hodnotách, aby svodům téhle dívky nepodlehl! Jaromír Jágr (52) působí po boku Veroniky Kopřivové (32) jako totálně poblázněný puberťák. Když se podíváte na osm fotek, na kterých tahle dívka ukazuje své tělo, asi ho hned pochopíte. Ani s výše zmiňovanými handicapy by možná nejslavnější český hokejista neměl žádnou šanci.

Jarda byl delší dobu sám, a tak bylo jen otázkou času, kdy se po jeho boku objeví nějaká nová dívka. Že je mladší o jednu celou generaci, vadí jen některým škarohlídům, jemu ale ani náhodou. Spíš naopak. Jako by po jejím boku přestal být tolik vážný a užíval si víc radovánek života.

Jsou i tací, kteří to nechtějí nechat jen na jeho rozhodnutí a snaží se mu do toho mluvit. Přesto mají smůlu. Jágr se jasně postavil všem kritikům, Veroniky se zastal (podezíráme ho, že i kdyby hypoteticky přišlo potvrzené obvinění z vraždy, bude ji hájit dál), a dal jasně najevo, že tenhle vztah myslí vážně.

Kdo viděl snímky z její sociální sítě, ten ho jistě pochopí. A fotky neříkají nic o její povaze. Pokud je tak hezká, jako je její postava, je to zničující kombinace!

Reklama

Další články

Načítám