Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na parketě StarDance se Kamila Tománková (38) poprvé blýskla po boku desetibojaře Tomáše Dvořáka před deseti lety a dovedla ho téměř až do finále. Letos vyfasovala lyžaře Ondřeje Banka a po třech kolech se musela účasti v soutěži vzdát kvůli zdravotním problémům.

„Výhřez krční plotýnky, který se mi stal při prvním díle letošní StarDance, mi bohužel nedovoluje pokračovat dále. Bolest a omezená hybnost levé ruky jsou problém, který by pouze snižoval náš taneční výkon, a proto jsem se rozhodla, že soutěž ukončím a Ondra bude mít možnost dál pokračovat s jinou tanečnicí. Budu mu moc držet pěsti, aby to dotáhl co nejdále,“ uvedla Kamila, kterou po boku Ondřeje Banka nahradila Eva Krejčířová, jež v sobotu vypadla.

Tuto sobotu na parketě už tedy neuvidíme nejzkušenější z letošních tanečnic ani její půvaby. Kamila Tománková je manželkou tanečníka Jana Tománka, který na parketě StarDance roztáčel například Jolanu Voldánovou nebo Šárku Kašpárkovou. Spolu vychovávají syna Jonáše a dcerku Nelu. Jak to Kamile seklo na parketě, ale i v bikinách na pláži, si teď s námi můžete připomenout.

Reklama

Další články

Načítám