Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka a zpěvačka Michaela Dolinová (60), která v roce 2000 způsobila malou revoluci, když coby bývalá slavná rosnička televize Nova svlékla podprsenku a nechala se nafotit pro pánský časopis Playboy, se opět odhalila. Akorát že trochu níže a na rozdíl od předchozí provokativní zkušenosti nechtěně. Podívejte se do fotogalerie na to, co Míša nosí pod sukní, proč se neholí, a jak odvážná byla v časopise před jedenácti lety.

Stále půvabná Dolinová se takhle ne zrovna schválně odhalila na předávání postelí od sponzorů gynekologicko-porodnické klinice nemocnice Na Bulovce, kam na pozvání pořadatele charit Davida Novotného dorazila i s krásnou a vyhublou Alicí Bendovou a Evou Decastelo. Trochu nešikovně si sedla, pomohlo i nesprávně vypočítané vyhrnutí sukýnky a pohled na ochlupená stehna a také kalhotky bývalé sexbomby Dolinové byl na světě.

"Dcera mi vyčítá, že nosím čím dál kratší sukně," postěžovala si onehdy Dolinová. Její drahá ratolest měla asi tentokrát pravdu. A to se přitom Míša drží. Jejím manželem je soudce Michal Sváček a protože jeho povolání je spojeno s důstojností, nechce mu populární manželka dělat ostudu. Ani tentokrát se jí to soudě podle uznalých pohledů přítomných pánů ale naštěstí nepovedlo.

Reklama

Další články

Načítám