Hlavní obsah
Článek

80 % žen nosí špatnou velikost podprsenky. Vy k nim patřit nemusíte! Nenechte se už dál omezovat špatným spodním prádlem a nechte své křivky konečně vyniknout v plné kráse. Iva Kubelková vám ukáže, jak na to.

Kdy se Iva stala specialistkou na spodní prádlo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přece když se stala členkou týmu Astratex.cz! Iva a Astratex se setkali při společné práci na soutěži Česká Miss, padli si do oka a bylo to. „V Astratexu jsou totiž samí odborníci na spodní prádlo a naše spolupráce mne tak posunula k jeho ještě lepšímu výběru. V praxi jsem si vyzkoušela, co Astratex vytváří a zkoumá. Teď se nemůžu dočkat, až budu moct tyto poznatky předávat dál.

Nebojte se velkých velikostí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejčastější chybou při výběru spodního prádla je příliš velký obvod a malý košíček. „Zjistila jsem, že o něco menší obvod mi lépe sedne. Dříve jsem se obávala číslování velikostí podprsenek. Měla jsem za to, že 70/ F mi přece nemůže nikdy sedět, nemám tak velká prsa. Pak jsem ale přišla na to, že velikost košíčků u 70/F odpovídá 75/E a 80/D. Velikost košíčku se totiž mění s velikostí obvodu! Uvidíte, jak se v té správné podprsence budete cítit skvěle. Ten rozdíl pocítíte na vlastní kůži,“ říká Iva. Zjistěte konečně, jakou máte velikost!

Jak zjistit správnou velikost a střih podprsenky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádce pro zjištění velikosti najdete na Astratex.cz. Díky tomuto návodu nosí 94 % zákaznic obchodu správnou velikost podprsenky! A mezi nimi je samozřejmě i Iva Kubelková. Sama si ověřila, jak je s ním snadné určit nejen správnou velikost, ale také padnoucí střih. Zkuste to také!

„Nákup prádla online je daleko jednodušší,“…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… říká Iva. A s tím nejde než souhlasit. „Všechno mám na jednom místě s bezkonkurenčně největším výběrem. V pohodlí a s poradnou si okamžitě vyberu a ušetřím tak mnoho času, který bych jinak trávila v kamenné prodejně.“ Tak proč ztrácet čas, který můžete využít mnohem příjemněji!

Další články

Načítám