Hlavní obsah
Článek

Tento rok slaví půlstoletí existence na tomto světě a možná i díky nepříjemným životním zkušenostem souvisejícím s odchodem její milované maminky si Lucie Bílá (58) uvědomuje, jak moc důležité je v životě zdraví.

Zlatá slavice dělá vše proto, aby zejména v náročných pracovních obdobích neonemocněla a zůstala fit. „Nejsem žádná skleníková květinka, ale samozřejmě žiju úplně normální život. Na druhou stranu si umím rozložit síly a energii. Například před mými velkými listopadovými koncerty v aréně vím, že nepůjdu mezi lidi, protože to by bylo zlý,” říká.

První kolo narozeninových koncertů Fifty Fifty už zpěvačka absolvovala v Bratislavě a i před ním zodpovědně podstoupila kolečko vyšetření včetně návštěvy zubaře. „Byla jsem tak proklepnutá, že jsem věděla, že se nemůže nic stát.” Pro někoho možná přehnaná opatrnost má v životě zpěvačky, zaměstnávající desítky lidí, své opodstatnění. „Kdyby to nefungovalo, tak bych zariskovala veškerý svůj majetek a nedoplatím se,” vysvětluje Lucie.

S Lucií jsme si povídali na známé pražské klinice, kde je se Simonou Krainovou jednou z tváří a kde zahájila a sama podstoupila cyklus preventivních vyšetření. Zpěvačka předchází zdravotním komplikacím také jinak a několikrát za rok podstupuje detoxikační kúru. „Je to dvoutýdenní režim. Jím třikrát denně, mám pětihodinové pauzy, vždycky začínám bílkovinami, které nemíchám, mám odváženo všechno jídlo, které můžu sníst,” prozrazuje svůj recept na zdraví Lucie Bílá a dále uvádí: „Když se mi srovná jídelníček, tak se mi srovná i mysl, což je fajn.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám