Hlavní obsah
Článek

Znáte ji jako Vicemiss roku 1996, modelku, herečku, moderátorku. Nyní si Iva Kubelková (46) do svého portfolia profesí může zapsat ještě profesi zpěvačky. Již jsme vás informovali, že tato charizmatická bruneta začíná zpívat, doposud si ale její zpěv mohli poslechnout jen návštěvníci několika koncertů. Nyní se díky internetu možnost poslechnout si Ivu otvírá pro všechny. Zveřejnila totiž legendární jazzovou skladbu Cry Me a River, kterou nahrála se svou kapelou JJIM BAND.

„Je to klasická jazzová píseň z padesátých let, kterou jsme s JJIM BANDEM nahráli ve studiu. Považuji ji za jednu z nejkrásnějších jazzových balad. Jazz je pro mě srdeční záležitost,” říká Iva, která je na této muzice odkojená. „Hodně jsem ho poslouchala v dětství. Doma hrál buď jazz, nebo klasická hudba. Pocházím z hudební rodiny. Můj tatínek i můj bratr jsou muzikanti. “

Ze začátku si Kubelková zpívala s kapelou jen pro zábavu a až posléze došlo neplánovaně na vystupování před publikem. „To, že se fanouškům naše práce líbí, je pro nás obrovská radost. Upřímně musím říci, že jsem sama velmi překvapená, jak pozitivně lidé reagují. Naše cesta pochopitelně vede k vlastní tvorbě, na které se velmi pilně pracuje,” říká s úsměvem Iva Kubelková a jedním dechem dodává: „Máme také v plánu rozjet koncerty hlavně od ledna 2017. Těšíme se moc do všech koutů České republiky, kam nás muzikantský osud zavane.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám