Hlavní obsah
Článek

Slabost pro necitlivé zásahy provedené na klinikách plastické chirurgie měla za následek zdravotní komplikace, které náhle ukončily život zpěváka Peta Burnse. Ten bohužel na sklonku svého života příliš nepřipomínal hvězdu, jíž byl v 80. letech.

Excentrický umělec se proslavil hitem You Spin Me Round, jenž nazpíval jako frontman kapely Dead or Alive. Později na sebe však spíše než hudbou strhával pozornost svou vizáží. Pete prodělal kolem 300 plastik, které očividně neprovedly špičky ve svém oboru. Zpěvák se při proměně zjevně inspiroval nesmrtelnou Cher, ale vypadal spíše jako její ošklivá teta.

„S obrovským zármutkem potvrzuji, že náš milovaný Pete Burns zemřel na následky srdečního infarktu. Jeho rodina a přátelé jsou naprosto zdrceni. Byl to velký vizionář a talent. Bude chybět všem, kteří ho milovali a uznávali,“ potvrdil smutnou zprávu zpěvákův mluvčí.

Plastikami znetvořený umělec se v posledních letech prezentoval v několika reality show, kde se sám přirovnal k Frankensteinovu monstru. Pete Burns zemřel pouhé čtyři dny před vydáním výběrového alba Sophisticated Boom Box MMXVI. Na dnešek měl dokonce naplánovanou účast v televizní talk show Loose Women.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám