Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a reportér televize Prima Michal Janotka v neděli oslavil své 34. narozeniny. Nejvážnější vztah zatím prožil s kolegyní Sandrou Parmovou, se kterou žil pět let. Nyní je nejsvalnatější český moderátor čerstvě zadaný.

Janotka zapátral ve svém fotoarchivu, kde nechybí fotografie z dětství ani z oslavy 18. narozenin. Jako reportér na Primě začal přesně 15. ledna 2008, když mu bylo 26 let. "Točil jsem i v zahraničí od Slovenska počínaje přes Maďarsko, Srbsko, Rakousko až po Chorvatsko," říká Michal.

Rodiče mu k narozeninám nachystali překvapení na statku. "Nic jsem si nepřál, opravdu nejsem moc náročný, ale určitě budu mile překvapený. Rodiče mi ovšem řekli, že si dárek musím vyzvednout u nich na statku, který je nedaleko Znojma, takže uvidíme, co to bude. A s alkoholem to rozhodně nebudu přehánět, i když budu mít pár dnů volno v práci, takže uvidíme," dodal Michal.

Nejsvalnatější český moderátor tvrdí, že nikdy nebyl v posilovně. Věříte mu to? "Odmalička jsem se věnoval plavání, tak proto možná od té doby ta postava. Ráno si třeba doma udělám kliky, trošku si zacvičím, ale opravdu to neženu do extrémů. Každý si myslí, že chodím do posilovny, ale teď upřímně: já v posilovně vlastně ani jednou nebyl a necvičil tam. Asi mám ke své postavě nějaké dispozice," dodal.

Reklama

Další články

Načítám