Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud nechají Rihanna (36) či Rita Ora (33) na koncertě fanoušky nahlédnout pod sukni, jejich snaha se zpravidla setkává s úspěchem. Když ovšem tajná tělesná zákoutí odhalí Helena Bonham Carter, může jít vyloženě o hororový zážitek.

Herečka známá nedbalým účesem a „sekáčovým“ šatníkem vzala do newyorského Central Parku své dvě děti, jež si pořídila s režisérem Timem Burtonem. S filmařem se slabostí pro bizarnosti už sice netvoří pár, ale společným potomkům se snaží vytvořit co nejlepší podmínky a občas jsou k vidění jako celá rodinka.

Helena byla tentokrát na Billyho (13) a Nell (8) sama. Děti vzala na čerstvý vzduch a sama si dopřála oddech. Pobyt v přírodě herečku natolik uvolnil, že zapomněla udržet nohy u sebe. Pokud by na sobě měla kalhoty, nic by se nestalo. Hvězda filmů Králova řeč, Bídníci či Alenka v říši divů však oblékla šaty a nedomyslela, jak katastrofální podívanou může při relaxování nabídnout kolemjdoucím.

Reklama

Další články

Načítám