Hlavní obsah
Článek

Když Janet Jackson (50) počátkem letošního roku zrušila koncertní turné, v jehož rámci měla navštívit i Prahu, spekulovalo se o jejích zdravotních problémech. Zpěvačka však záhy přišla se zprávou, jakou už od ní nikdo nečekal.

Janet před dovršením padesátky zázračně otěhotněla a kariéra, již celý život upřednostňovala před rodinou, musela jít stranou. Zpěvačka zcela zmizela ze scény a v ústraní sledovala, jak jí roste bříško. Vzhledem ke svému pokročilému věku chtěla předejít všem komplikacím a pohyb omezila na minimum.

Porod už se ale nezadržitelně blíží a sestra Michaela Jacksona se o miminko neobává. Janet se svým manželem Wissamem Al Manou dokonce vyrazila na procházku do ulic Londýna, kde byla k nepoznání. Janet během těhotenství přibrala tak, že už se snad nikdy nemůže dostat na původní váhu.

Zpěvačka kdysi vystavovala své štíhlé tělo, ale nyní se halí od hlavy až k patě. Důvodem však není pouze její těhotenství, ale také manželova víra. Janet oblékla hidžáb, čímž podpořila zvěsti o tom, že konvertovala k islámu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám