Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze sympatické školačky na fotce vyrostla úspěšná herečka, která se do povědomí diváků dostala zejména díky seriálu Ordinace v růžové zahradě (sestřička Kristýna Tichá).

Televizní diváci ji měli možnost vidět také v seriálech Cesty domů a momentálně hraje v Přístavu. První výraznější roli však měla coby princezna Anna v pohádce Království potoků. Pokud ještě nevíte, máme pro vás další nápovědu. Jedná se o švagrovou herečky Ani Geislerové. Už jste ji poznali?

Na snímku z první třídy základní školy je herečka Kristýna Janáčková, která byla jako malá vzornou školačkou.

„Základní školu jsem měla ráda, mě tam bavilo všechno, byla jsem jedničkářka, měla jsem i super učitelky. Bavila mě matematika a čeština, to jsem byla dobrá. Pak jsem měla menší vztah k fyzice a k chemii. Pak mě ještě bavil tělocvik,“ prozradila.

První dvojku na vysvědčení dostala až na druhém stupni základní školy: „V sedmé, možná osmé třídě, myslím, že právě z fyziky nebo chemie, to bych se musela podívat na své vysvědčení,“ říká.

Trojku pak inkasovala až na střední. „Protože tam byla němčina! Tu jsem neměla ráda, bojkotovala jsem ji, byl to jazyk, který byl pro mě za trest, doteď lituju, že jsem se místo ní neučila spíše francouzský jazyk,“ smála se Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám