Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká televize odstartovala vysílání nového seriálu Kosmo, který mají částečně na svědomí stejní autoři, jako dnes už legendární Comeback. Mnozí jsou nadšení z příběhu o vytunelovaném kosmickém programu České republiky, který z naší země dělá ještě banánovější krajinu, než jakou je ve skutečnosti, jiní už méně. Všechno ale zachránila Jana Plodková (42), jejíž vycpaná prsa by mohla za hlavní roli dostat Oscara!

Děj se točí kolem partičky čtyř českých kosmonautů, kteří se připravují na let do vesmíru, aby tak Češi konečně dokázali něco pořádného. Jenže ředitel kosmického programu Sumec všechny prostředky vytuneluje, místo centrifugy, na níž měli cvičit, sežene bagr a později řetízkový kolotoč, parta musí jíst rozplizlý prejt místo kvalitní stravy, žijí v téměř rozpadlé budově namísto moderního výcvikového střediska, a všechny ulité peníze vrazí do svého hotelu v exotice.

Zatímco někteří jsou unesení z toho, jak ikonická to je „ptákovina“, jiní jí nemohou přijít na chuť. Tak to je ostatně asi u všech seriálů.

Útěchou pro oči těch nespokojenějších mohou být vnady herečky Jany Plodkové, která si v seriálu zahrála šéfku kosmonautů, kapitánku Musilovou. Janina prsa hrají opravdu prim, a zatímco ostatní herecké výkony jsou rozkolísané, naaranžované přednosti Plodkové pořád drží stejnou laťku.

Diváci, kteří již seriál viděli celý, tvrdí, že po pro někoho únavném začátku se Kosmo rozproudí a začne bavit i ty, kteří se doteď nudili. Na druhou stranu prý bude postava vždy pravdomluvné kapitánky nahrazena, takže diváci přijdou o fantastický pohled na největší hvězdy seriálu.

Reklama

Další články

Načítám