Hlavní obsah
Článek

Do zpěvačky "velkého formátu" se už v první řadě Tváře převtělil David Kraus (44), ale jeho proměna nebyla zdaleka tak přesvědčivá, jako v případě Marty Jandové (50). Na pódiu se totiž ukázalo, že i ona patří k ženám, jimž přebytečná kila neubírají na kráse.

Minulý týden si Marta vyzkoušela Katy Perry (39) a nyní dostala příležitost ztvárnit zpěvačku, která se dočkala obrovské popularity, aniž by se musela na pódiu předvádět ve vyzývavých kostýmech. Když ve Tváři zazpívala oscarovou píseň z bondovky Skyfall, do originálu opravdu neměla moc daleko.

Marta v rámci proměny kromě paruky vyfasovala i dodatečný tělesný materiál, takže se předvedla v mohutnějším provedení. Korpulentnější postava ale v jejím případě nebyla nedostatkem, takže se nemusí obávat toho, kdyby v budoucnu výrazněji přibrala.

Adele (35) v provedení Jandové nebyla jedinou boubelkou, která se v neděli objevila ve Tváři. Anna Slováčková (28) se předvedla jako těžkotonážní Beth Ditto a dočkala se svého prvního vítězství. Druhá řada převtělovací show je mimořádně vyrovnaná. Jediným soutěžícím, který prozatím netriumfoval, je Jan Cina. Při celkovém sečtení dosažených bodů však právě on dosahuje nejvyššího skóre.

Reklama

Další články

Načítám