Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Super.cz informoval, oblíbená herečka Vlastina Svátková, která se objevila třeba jako filmová partnerka Hynka Čermáka v roli Radovana Krejčíře ve snímku Gangster Ka, se v pátek vdala za partnera Jiřího Kounického (37).

Světlo světa teď spatřily i svatební snímky. Sympatický pár měl oficiální veselku v pátek jen za přítomnosti svědků v kapli svaté Kláry v botanické zahradě. Druhý den se konala ještě neoficiální svatba.

Herečka oblékla stejné šaty, měla stejný účes, a dokonce jí přivezli i tu samou kytku, co měla v pátek. Manžele oddal hereččin nejlepší kamarád převlečený za faráře, a pak už se konala jenom velkolepá párty s přáteli na jednom statku v Praze.

Vlastina Svátková se nevdávala poprvé. Jejím prvním mužem byl režisér Dan Svátek. A z filmové branže pochází i Jiří Kounický, kterého Vlastina paradoxně poznala na akci, kam se ani jednomu z nich původně vůbec nechtělo.

„Nakonec jsem si celý večer povídala jenom s ním, protože z něj bylo cítit, že mě ani trochu nechce sbalit, nelepil se na mě, neměl blbý kecy a mně bylo fajn,“ vzpomínala na první setkání Vlastina.

„Za týden se mi ozval a pozval mě na badminton. Koupila jsem si kvůli tomu nové tenisky a natáhla vazy na pravé ruce. Hezky jsme si zahráli. On stál na jednom místě a já lítala z jedné strany na druhou jako blázen. Dodnes se tomu smějeme, že mě neměl v úmyslu pozvat na rande, jen si prostě neměl s kým zahrát badminton, a já mu pak dost razantně vysvětlila, že nemám ve zvyku naplňovat volný čas cizích mužů, kteří se nudí a nemají si s kým hrát,“ smála se Svátková, která letos intenzivně natáčela především na Slovensku.

Už brzy v televizi poběží osmidílný seriál Hotel, kde má jednu z hlavních rolí. Krásnou roli měla i v pokračování úspěšného seriálu Tajné životy. Dále ji čeká další série První republiky a premiéra projektu Last Visa v Šanghaji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám