Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po dramatickém rozchodu s otcem svého druhého dítěte tvrdila, že už se nikdy nedokáže zamilovat. A přesto to šlo. Štěpánka Decastelo (45), výrazně obdařená moderátorka, teď randí s počítačovým mágem Martinem, sympaťákem, který byl ještě před pár lety pod zákonem.

„Martinovi je čtyřiadvacet, známe se už delší dobu, je z okruhu motorkářů. Jednou ale přišel s flaškou vína a už neodešel. Z kamarádství a srandiček se zkrátka před pár měsíci stal vztah. Máme toho hodně společného, oba jsme střelení, tak je nám spolu moc dobře,“ říká Štěpánka.

Ta prý v žádném případě není na zajíčky, naopak většinou měla o něco starší partnery, ale zkrátka v tomhle případě neuměla poručit lásce. „Opravdu jsem se tomu dlouho bránila, ale nešlo to jinak. Věkový rozdíl jsem hodně řešila, ale nakonec jsem se místo traumat z věku rozhodla raději objednat na botox,“ směje se.

„Má na mnoho věcí stejné názory, jako já. Třeba ohledně rodiny. Samozřejmě jako dvojnásobná máma řeším i to, jak si rozumí s mými dětmi a i v tomhle ohledu je perfektní,“ tvrdí.

Decastelo se ještě nedávno oťukávala s jedním regionálním politikem, vztah jim ale nevyšel a pak hned přišel Martin.

„Po rozchodu s expřítelem Filipem jsem potřebovala čas a nebyla jsem schopná si nikoho pustit do života. Taky jsem nepotkala nikoho, kdo by vedle mě dokázal fungovat a zvládal by teď díky dětem můj zrychlený život. Martin, i když je tak mladý, všechno tohle dává a zdá se, že je s námi rád. Je nám spolu dobře,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám