Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do pamětí filmových nadšenců se vepsal už svou prvotinou Terminátor 2: Den zúčtování z roku 1991, kde vedle Arnolda Schwarzeneggera ztvárnil postavu Johna Connora. V té době bylo Edwardu Furlongovi čtrnáct let. Následovaly další úspěšné filmy jako Americké srdce, Dům snů či Předtím a potom. Další trhák přišel roku 1998 a byl jím Kult hákového kříže s Edwardem Nortonem. Furlongova hvězda strmě stoupala k výšinám, ale jak už to tak bývá, mladý hoch se nedokázal popasovat s veškerou slávou a penězi, což mělo za následek drogy, alkohol a výtržnosti.

Furlong přesto zůstal herectví věrný a u diváků i respektovaný. O popularitě jako v mládí už si ale asi může jen nechat zdát. Podle posledních fotografií herec rezignoval na svůj zevnějšek i postavu a rozhodně nevypadá, že čtyřicítku oslaví až příští rok v srpnu.

V otrhaných sepraných džínách a pobryndaném triku se ve čtvrtek procházel po Los Angeles s přítelkyní herečkou Monicou Keenou (37), s níž se dlouhodobě rozcházejí a zase usmiřují. Monica jej dokonce opakovaně obvinila z domácího násilí a jejich konflikty už řešil i soud. Dvojice se seznámila v roce 2009 během natáčení hororu Night of the Demons.

Reklama

Další články

Načítám