Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poté, co různými reality show prošla už polovina Velké Británie, se před kameru dostaly i pochybné existence, které se mylně domnívají, že z nich pokleslé pořady udělají televizní hvězdy.

Osudy účastnic seznamovacích reality show jsou velmi podobné. Po skončení natáčení vymetají noční bary, odkud se domů vrací v takovém stavu, že je lze zaměnit s prostitutkami. Nejhorší je, když tato individua spojí síly a řádí společně, což je případ Laury-Alicie Summers a Katie Salmon.

Holky, které jsou „jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet“, si užily divokou noc a v nočním Manchesteru vlály po ulici s tak vykasanými šaty, že byly vidět jejich kalhotky. Tyhle ženštiny mají do dam opravdu hodně daleko.

Laura-Alice se zviditelnila v reality show Ex on the Beach, kde mimo jiné prozradila i to, že se narodila jako oboupohlavní bytost, jíž byla až do svých tří let.

Její kámoška Katie má za sebou pro změnu natáčení stejně hodnotného pořadu Love Island. Ta na sebe nedávno strhla pozornost historkou o tom, jak byla v baru omámena drogami v drinku a následně přepadena a téměř znásilněna na toaletě. Vzhledem k jejímu vystupování se popravdě není čemu divit...

Reklama

Další články

Načítám