Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Donedávna jsme manžele Ester a Tomáše Berdychovy vídali v pražské společnosti jen výjimečně. Slavní manželé pocházejí oba z Moravy, a tak byl jejich trvalým bydlištěm Prostějov. To se ale před půl rokem změnilo a krásná modelka a slavný tenista se přestěhovali do Prahy. Z toho důvodu se Ester v doprovodu svých kamarádek objevila na otevření pražského butiku americké značky BCBGMAXAZRIA v pražské Pařížské ulici.

„Hlavní důvod, proč jsme se přestěhovali za Prahu, byl ryze praktický, protože jsme chtěli být blíže k letišti," říká Ester, která s manželem doposud využívala k zahraničním cestám spíše vídeňské letiště. Ester a Tomáš se brali loni v létě v Monaku a rozhodně se nedá říct, že by kráska tímto svazkem ukončila svou kariéru modelky, ve čtyřiadvaceti letech by to pro ni bylo příliš brzy. Svatba se prý na její práci příliš neprojevila. „Pracuju pro vybrané značky v Londýně. Když mě osloví nějaký český magazín, tak to ráda udělám. Cestuju ale s mým manželem, takže můj život je o kompromisu a musím svou práci přizpůsobit manželově profesi," vysvětluje Ester.

Co se pro ni tedy změnilo v momentě, kdy se stala vdanou paní? „Vztah se nijak nezměnil. Spíš to byl krásný krok, který jsme mohli v životě udělat," uvedla Ester Berdych Sátorová.

Reklama

Další články

Načítám