Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vztah žen a podprsenek je jako na houpačce. Jednou je milujete a nedáte na ně dopustit, podruhé nenávidíte a nemůžete se dočkat, až přijdete domů a sundáte ji. Najít podprsenku, kterou budete milovat, ale není nemožné. Třeba vám pomůže malý průzkum:

Podprsenky, na které ženy nedají dopustit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč zkoušet, hledat a nechat se zklamat špatnou podprsenkou, když už stejnou cestou šly ženy před vámi? Inspirujte se podprsenkami, které si zamilovaly tisíce žen a ušetřete si složité hledání. Astratex.cz mezi svými zákaznicemi zjistil, které podprsenky jsou ty nejoblíbenější.

Jednoduchá elegance pro plná ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se bujnými vnadami? Pak jistě oceníte celodenní oporu. Vaše prsa vyžadují pevný obvod s bočními kosticemi, pohodlné košíčky a měkká ramínka, která se nebudou zařezávat. Ženy s plnými ňadry si nejvíce oblíbily vyztuženou podprsenku Monique. Kromě perfektní opory i pro opravdu velká prsa nabízí nadčasový elegantní vzhled a takové pohodlí, že ji nebudete chtít sundat.

Sportovní, nebo sexy? Vybírat si už nemusíte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sportovní podprsenky s pevnými širokými ramínky a prostornými košíčky jsou tááák pohodlné, viďte? Ale v ložnici s nimi moc velkou parádu neuděláte. Tak proč nezkombinovat to nejlepší z obou světů a neužít si pohodlí sportovní podprsenky každý den? Ženy milující pohodlí si oblíbily nevyztuženou podprsenku Havana. Široká ramínka udrží i velká ňadra bez zařezávání, hebký a pevný obvod je usadí na správné místo a kostice jim dají krásný tvar. Průhledný elastický tyl v horní části košíčků dodává podprsence svůdný šmrnc.

Konečně ta pravá Push-Upka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ty dny, kdy chcete své okolí provokovat sexy žlábkem, je ideální pohodlná a nenápadná Push-Upka, která ale dodá sexy tvar Vašemu dekoltu. Push-Upka Stela je proto tou správnou volbou. Díky hladkým košíčkům nebude zbytečně proznačovat švy ani pod upnutým topem, a když zvolíte tělovou barvu, můžete obléknout i bílé či průhledné oblečení. Nechte vyniknout své sexy tvary!

Pro milovnice krajky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se řekne „ideální podprsenka“, krajková se vám rozhodně nevybaví? Nyní ano! Stejně jako tisíce žen před Vámi si určitě zamilujete polovyztuženou podprsenku Dia. Kromě toho, že na těle vypadá naprosto úchvatně, je i pečlivě zpracovaná. Košíčky jsou střiženy do speciálního tvaru T, který ňadrům dodá zakulacený tvar. Vyšší střed, pevná ramínka a boční kostice zajistí stabilitu i většímu poprsí. Podlehněte sexy krajce i vy!

Další články

Načítám