Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že tu máme chlapecké vycházející modelingové hvězdy. Suverenitu, s jakou se při focení pro kampaň Dolce & Gabbana předvedli synové slavných rodičů, by jim mohli závidět i profíci. Jen se podívejte sami...

V pestrobarevném oblečení na stylovém červeném veteránu pózovali dvacetiletý Brandon Thomas Lee (syn Pamely Anderson a Tommyho Leeho), stejně starý Rafferty Law (syn Juda Lawa a Sadie Frost) i sedmnáctiletý Presley Walker Gerber (syn Cindy Crawford a Randeho Gerbera). Společně s nimi se ale v auťáku bez střechy blýskli model Luka Sabbat (18), internetová hvězdička Cameron Dallas (22) nebo Gabriel-Kane Day-Lewis (21), jenž je pro změnu synem herce Daniela Day-Lewise.

Focení stylové kampaně na příští rok probíhalo na Capri a účastnil se jej i samotný Stefano Gabbana, jenž se dělil se slavnými hochy o své dojmy, a ti mu pozorně naslouchali. Přeci jen příležitost fotit pro jednu z nejzvučnějších značek je pro ně určitě čest.

Reklama

Další články

Načítám