Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co Roman Vojtek (51) oznámil, že odchází od své těhotné manželky, se začal stýkat s kolegyní z muzikálu Petrou Vraspírovou. Hercova manželka Tereza už ale také nesedává uplakaná v koutě. Nedávno se spekulovalo, že půvabná blondýnka se dala dohromady s o šestnáct let mladším hokejistou Michalem Bártou. Ve skutečnosti je jejímu srdci blízký známý playboy Jakub Malina.

S bývalým partnerem Gabriely Bártové (tu zdědil po Leoši Marešovi) a Elišky Bučkové se matka Vojtkových dětí objevuje ve společnosti běžně. Včera se pár například oficiálně představil na otevření butiku americké značky BCBGMAXAZRIA v pražské Pařížské ulici. Milenci si sice na večírku nijak zvlášť vřele neprojevovali náklonnost, nedrželi se za ruce a o polibku nemohla být řeč, ale celou dobu od sebe neudělali ani krok a nebylo pochyb, že k sobě prostě patří. „Jsou vážně zamilovaní a moc se k sobě hodí. Přeju jim to,“ nechal se slyšet společný přítel páru.

Půvabná produkční a milionářský synek dokonce neprotestovali, když je naše fotografka požádala o společnou fotku. Snad Tereza s Jakubem konečně našli ten správný protějšek, který oba dlouho hledali.

Reklama

Další články

Načítám