Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda pěvecké show X Factor Chloe Khan je ráda středem pozornosti a pro lechtivý snímek nejde daleko.

Chloe přitom nepatří k žádným chudým celebritkám, které se potřebují zviditelnit proto, aby si vydělaly nějaký ten peníz navíc.

Ona sama je totiž milionářkou a předvádění na veřejnosti má jako svůj koníček. Nedávno svou početnou základnu fanoušků potěšila dalšími žhavými fotkami.

Na vysokých podpatcích, v kraťáskách a s minimalistickým horním dílem plavek, myla své luxusní auto.

Patřičně se přitom nakrucovala tak, aby byly pořádně vidět její ženské přednosti. Jelikož má obrovská silikonová ňadra, neměla s předváděním absolutně žádný problém a ukázala toho více než dost.

Chloe se na výsluní dostala z úplného dna. Coby bývalá prostitutka byla z X Factoru vyloučena kvůli šňupání kokainu. Ani to ji však nezastavilo, aféra jí paradoxně pomohla a nakonec se dokázala proslavit víc než ostatní soutěžící.

Společně s dnes již exmanželem, milionářem Johnem Greyem, založila web zprostředkovávající striptérské služby. Byznys se rozjel na plné obrátky a funguje i poté, co se manželé rozešli. Chloe Khan je tak za vodou a může se plně soustředit na své exhibicionistické koníčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám