Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Nathalie Sorensen má podle rozhodnutí soudu právo na užití zmraženého spermatu předčasně zesnulého módního návrháře Christiana Audigiera (†57), jenž loni v červenci podlehl agresivní formě rakoviny kostí.

Sorensen s francouzským módním guru chodila pět let, vzali se v době, kdy na tom byl zdravotně již velice špatně. Nyní má tak možnost nechat se uměle oplodnit manželovým uchovaným spermatem. Pokud by se Audigierovi po smrti narodilo dítě či více potomků, měli by nárok na poměrnou část jeho majetku, čítajícího v přepočtu více než šest miliard korun.

Audigier, jenž kromě značky nesoucí jeho jméno vydělal i na svých dalších značkách Ed Hardy a Von Dutch, svého času velmi oblíbených i mezi celebritami, má z předešlých vztahů již čtyři děti. Většinu svého majetku odkázal právě jim, menší část pak i Nathalii, která Audigiera podporovala v nejtěžších chvílích a již pojal za ženu doslova na smrtelné posteli.

Sorensen se po jeho úmrtí začala o manželův odkaz ve spermabance soudit a bylo jí přiřčeno právo jej užít, kdykoli se na to bude cítit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám