Hlavní obsah
Článek

Také vám pomalu stres ničí mysl a tělo? Podzimní plískanice, tma a všudypřítomný a nekončící shon, tomu ještě nahrávají. Stres ohrožuje nejen psychické zdraví, ale také fyzický stav těla! Detoxikujte své tělo ještě před začátkem zimy. Braňte se únavě a stresu s pomocí čistě přírodních produktů. Je prokázáno, že Ostropestřec Mariánský je silný antioxidant, který přispívá k ochraně imunitního systému. Kopřiva dvoudomá podporuje normální činnost cévní soustavy, kardiovaskulárního systému a také podporuje normální činnost ledvin, tedy vylučování vody z organismu. Obě výjimečné bylinky, a ještě mnohem víc, jsou obsaženy ve Vitapixle Detox!

Co je Vitapixla Detox?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vitapixla Detox je unikátní světová novinka ve výživě, kterou si skládáte Vy! Základ tvoří kvalitní kaše a opravdu velká dávka účinných rostlinných extraktů pro detoxikaci organismu. Už nikdy nemusíte držet hladovku, abyste své tělo vysvobodili od škodlivých látek! Vitapixla Detox nahradí jedno jídlo denně. Dejte si 2 odměrky směsi do oblíbené misky, zalijte vodou o teplotě 50°C, nechejte odpočinout a zdravá snídaně je hotová. Odměnou vám bude vitalita, energie a vyšší odolnost imunitního systému proti nemocem a nachlazení!

Proč Vitapixlu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každý je schopný denně polykat 5-8 prášků. U VitaPixly to nehrozí! Dáte si 2 odměrky směsi do Vašeho oblíbeného hrníčku, zalijete vodou o teplotě 50°C, necháte 3-4 minuty odpočinout a máte snídani, svačinku nebo oběd, který chutná přesně podle vašich představ, obsahuje 6-9 tablet účinných rostlinných extraktů na podporu vašeho hubnutí, proti únavě, cukrovce, bolesti kloubů nebo posílení imunitního systému! Záleží pouze na Vašem problému, který chcete řešit a navíc dostanete pořádný příděl vlákniny.

Jen vy se rozhodujete jak bude Vaše Vitapixla chutnat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro Vitapixlu jsme potřebovali něco, co zachová čerstvost, skvělou chuť a hlavně všechny důležité vitamíny. Proto jsme pro Vás použili lyofilizované ovoce, které je mrazem vysušené což znamená, že 10g lyofilizovaného ovoce odpovídá 100g ovoci čerstvému. Nezapomínáme ani na širokou škálu oříšků, kokosu a mnoho dalšího abyste si Vitapixlu zamilovali se vším všudy. Je vhodná i pro bezlepkovou dietu, vegetariáni a vegani si také přijdou na své!

Další články

Načítám