Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svůj mladý věk si prošla několika vážnými vztahy, a dokonce i jedním manželstvím, to ale po necelých čtyřech letech skončilo rozvodem. Devětadvacetiletá Hilary Duff, která odstartovala hereckou a pěveckou kariéru už jako desetiletá, je navíc maminkou čtyřletého syna jménem Luca Cruz. Tahle kráska zkrátka trochu dřív dospěla a i po osobní stránce toho stihla hodně. Zatím posledním mužem v jejím životě je její osobní trenér Jason Walsh. Vztah s ním nedávno sama potvrdila fotografií na Instagramu, kde je s Jasonem zachycena při vášnivém polibku.

Romantický černobílý snímek si už vysloužil 203 tisíc lajků a stovky přání a gratulací, neoficiálně jsou spolu ovšem spojováni už od loňského roku. S exmanželem, bývalým hokejistou Mikem Comriem (36), jenž je zároveň otcem jejího syna, se rozešli už v roce 2014. Ještě předtím ale Hilary zvládla dvouletý vztah s hudebníkem Joelem Maddenem, randila ale také s herci Frankiem Munizem a Shiou LaBeoufem, Její první láskou byl ovšem zpěvák Aaron Carter, mladší bratr člena skupiny Backstreet Boys Nicka Cartera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám